Nødkommunikation – Sådan bruger du SejlSikkert Alarm

Kalender for:
    Tid: 03. feb. 2022 - 19:00 - 21:00

Sted: Pejsesalen, klubhuset

Hvordan kalder du på hjælp i en krise- eller nødsituation?

Leder du efter nødraketterne i bunden af kistebænken, eller har du en smartere plan?
    Hvordan får du i en stresset situation lavet en nødmelding med en præcis position, så redningen ikke skal spilde tid med at lede efter dig?
    Hvordan sikrer du dig, at dine pårørende ikke bliver nervøse og kalder unødvendig hjælp, hvis du bliver forsinket?

Sten Emborg fra SejlSikkert, Søsportens Sikkerhedsråd vil demonstrere forskellige former for nødkommunikation og vil gennemgå hvordan man bruger App’en SejlSikkert Alarm til en moderne og præcis nødkommunikation.
    Det er en god idé hvis du medbringer din smartphone og allerede har downloadet SejlSikkert Alarm inden foredraget.
    Se mere: SejlSikkert Apps  eller www.soesport.dk
    Det er gratis at deltage, men jeg vil gerne, af pladshensyn, have et overblik over, hvor mange der deltager. Hvis du gerne vil deltage, så send mig en mail på m-s@sundby-sejlforening.dk

Tom Høst