Kursus i navigation til duelighedsbevis

Fyret på Kullen

Så er det tid at tilmelde sig vinteraftnernes obligatoriske navigationskursus, hvis du stadig mener det alvorligt med det der duelighedsbevis.

Navigation i Sundby Sejlforening 2018/2019 – Kun for medlemmer af SSF

Undervisningsdag
    Tirsdag kl. 19 – ca. 21.

Kursusstart
    Tirsdag den 2. oktober kl. 19:00 i Det Maritime Ungdomshus yderst på Nordre Mole.

Kurset gennemgår det pensum, der skal bruges for at bestå Søfartsstyrelsens Duelighedsprøve for lystsejlere, teoretisk del.
    Påregn et kursusforløb med en del hjemmearbejde.
    Kurset afsluttes med eksamen i sidste halvdel af marts 2019.

Det koster det
    Pris for kurset er 2.000 kr. inkl. materialer, men ekskl. eksamensgebyr.

På grund af et begrænset antal pladser er optagelse bestemt af din indmeldelsesdato i SSF. Af samme årsag er der ikke plads til deltagere, der har den teoretiske del i forvejen.

Tom Høst og Jan Svärd

Sådan kommer du med
    Tilmelding skal ske ved, at du senest den 10. september 2018 sender en e-mail til navigation@sundby-sejlforening.dk med ‘Navigation’ i emnefeltet. Du skal oplyse navn og medlemsnummer. Hvis du optages på holdet, vil du snarest få svar tilbage om, hvordan du indbetaler kursusgebyret.