Standernedhaling og Afriggergilde lørdag d. 30. oktober

Det er nu blevet den tid på året, hvor dagene bliver kortere & temperaturen mærkbart lavere, master rigges af & bæres i skuret, græsset studses på vinterpladserne og enkelte både står allerede i stativ.

Lørdag den 30. oktober 2021 haler vi standeren ned!

Klokken 17 ved flagmasten foran klubhuset
    Formanden siger tak for sæsonen, hvorefter standeren stryges og samtidigt skyder kanonlauget sæsonen af. Efter et SSF-leve giver foreningen et glas vin, en vand eller en øl.

Klokken 18 i Restaurant Sundby Sejl
    Afriggergilde med middag og efterfølgende dans til levende musik i klubhuset

Menuen bestående af hovedret, dessert og kaffe.
    Til middagen serveres ½ fl. vin eller 3 fl. øl/vand pr. person.

Efter maden spiller ”Stop en halv” op til dans.

Klokken 02:00
    Festen slutter.

Sådan kommer du med
    Som noget nyt vil salg af billetter til Afriggergildet med middag og dans  foregå direkte hos SSF.
    Du kan tilmelde dig ved senest d. 25/10 at indbetale kr. 200,00 pr. person til: MobilePay: 31583
    Skriv i kommentarfeltet:  Medlemsnr., navn(e), AFRIGGERGILDE

Ved spørgsmål kontakt Joan på ssf@sundby-sejlforening.dk

Vi glæder os til at se rigtig mange af jer.
    NB Der er plads til 150 deltagere ved middagen, og billetter sælges efter ’først til mølle’ princippet!

SSF Arrangementsudvalg