Restaurant Sundby Sejl er midlertidigt lukket

Vores forpagter af Restaurant Sundby Sejl, ”Howes Køkken”, er taget under konkursbehandling, som det fremgår af denne kundgørelse i Statstidende.

Derfor er restauranten lukket indtil videre.

Bestyrelsen arbejder på en løsning, hvor restauranten kan genåbne i en eller anden form, og vil komme med mere information, så snart den er tilgængelig.

Med sejlerhilsen
    SSF Bestyrelse

Læs her, hvad forpagteren skriver på Sundby Sejls Facebook-side, lørdag, den 22. august:

Hej alle sammen.
    Der går mange rygter om hvad der er sket i Restaurant Sundby Sejl (Howes Køkken aps.) da vi har haft lukket den seneste uges tid.
    Ja, vi er erklæret konkurs. Vores virksomhed overlevede ikke Covid 19 krisen.
    Vi har søgt diverse hjælpepakker men uden det store held, dog fik vi støtte til lønninger til vores faste medarbejdere.
    Vi er kede af det som er sket, vi havde håbet på vi kunne finde en løsning og indhente det tabte, men desværre gik det ikke sådan.
    Vi er i gang med af finde en løsning med Sundby Sejlforening, så alle jer der har booket selskab her i 2020, kan komme og afholde jeres fester, som i er blevet lovet. Vi vil kontakte jer løbende, det lover vi.
    Vi har haft 10 gode og hårde år her, vi er glade og stolte af hvad vi har kunnet opnå.
    Vi vil gerne takke alle vores gæster, venner, familie og Sundby Sejlforening, for den store støtte, igennem de sidste mange år.
    Og stor tak til jer der støttede os, da corona var på sit højeste og vi alle måtte nøjes med take away.
    Vi er kede af de gener dette kan komme til at forsage og håber i fremtiden at kunne byde jer på et godt måltid, på vores fremtidige arbejds pladser.

Med Venlig Hilsen
    Karsten, Ditte og Gert

Hvis i har nogle spørgsmål skiv til info@sundbysejl.dk vi svare mail mandag og tirsdag.

Kilde: Sundby Sejl’s side på Facebook >>