SSF holder fiskekonkurrence 3. oktober 2020

Flyttet til 10. oktober pga. kulingvarsel!

Sild til fiskekonkurrence

Deltagerpris 40 kr. pr. person. Registrering og betaling på skippermødet – kontant eller MobilePay.

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte Tom Høst på tlf. 2773 0863 eller e-mail: motorbaad-sikkerhed@sundby-sejlforening.dk

Ved udsigt til stærk blæst aflyses konkurrencen. Vi satser på at meddele eventuel aflysning dagen før her på hjemmesiden under Nyheder og/eller Facebook-gruppen SSF sejlere/Sundby Sejlforening. Ny dato for afholdelse vil så være den 10. oktober.

Program for dagen

Kl.
    08.00 Skippermøde i Fritidshuset på Nordre Mole med kaffe & morgenbrød & en lille en
    09.00 Fiskekonkurrencen starter (ingen uden for molerne før kl. 9)
    14.00 Fiskekonkurrencen slutter (ankomst SSF's moler senest kl. 14)
    14.30 Indvejning af fisk på prampladsen på Nordre Mole. Øl og vand til de tørstige
    15.30 Præmieuddeling i fritidshuset

Vi fisker i to bådkategorier

Konkurrencen afholdes i to bådkategorier. Således bliver der to førstepræmier, to andenpræmier mv. Alle børn – under 15 år – får præmie.

• Bådkategori 1 er for både med maksimum fart på 10 knob.
    • Bådkategori 2 er for både, der kan sejle over 10 knob.

Præmiesystem

Alle deltagere i samme fartøj fisker sammen og indvejer som et team.

Alle fiskearter, der er opført på pointtabellen nedenfor, indgår i konkurrencen. En fisk af hver art pr. fartøj kan indvejes. Torsk indvejes med hoved og uden indvolde. Andre fisk i hel stand.

Førstepræmien går til den båd – i hver kategori – som indvejer flest arter. Er der flere både i samme kategori med lige mange arter, så findes vinderen ud fra højeste antal point jævnfør pointsystemet. Andenpræmie, tredjepræmie og så videre findes ud fra pointsystemet.  Antallet af præmier beror på vores sponsorers gavmildhed.

Pointtabel

Art Point pr. kg
    Ørred 1 kg = 60 point
    Ising 1 kg = 80 point
    Laks 1 kg = 60 point
    Makrel 1 kg = 50 point
    Pig- og slethvar 1 kg = 80 point
    Rødspætte 1 kg = 90 point
    Tunge 1 kg = 90 point
    Sej 1 kg = 40 point
    Sild 1 kg = 120 point
    Skrubbe 1 kg = 80 point
    Torsk 1 kg = 25 point
    Hornfisk 60 cm = 30 point. Pr. ekstra 5 cm tillægges 10 point

Eksempel:

• En torsk på 2,5 kg giver: 2,5 x 25 = 62,5 point
    • En skrubbe på 0,8 kg giver: 0,8 x 80 = 64 point
    • En ørred på 2,5 kg giver: 2,5 x 60 = 150 point
    • En hornfisk på 65 cm giver: 40 point.