SSF kort fortalt

AaløbetEn septemberaften i 1923 mødtes lille flok mænd i et kolonihavehus på Amager. De ønskede at danne en forening, så de kunne lave gyldige aftaler med myndighederne om udmundingen af en afvandingskanal, der løb ud i det lavvandede, militære område på Amagers nordøstkyst.
    Ungdomsvenlig Sejlklub logoHer havde de allerede længe havde haft deres småjoller liggende, men nu ville de gerne have formaliteterne bragt i orden.

Søndag, den 28. oktober 1923, holdt ‘Baadelaget Saltholm’ stiftende generalforsamling.

I dag er Sundby Sejlforening (SSF) en stor sejlklub med 310 havnepladser og l.000 medlemmer.
    CertificeretSejlerskole_logo_2018
    SSF er medlem af Dansk Sejlunion og tilknyttet Danmarks Idrætsforbund.

SSF har siden 2003 været certificeret som ‘Ungdomsvenlig Sejlklub’ og i 2019 blev SSF’s sejlerskole certificeret af Dansk Sejlunion.