Tager du kage med, så giver vi kaffen!

  SSF Marlins i Aarhus klar til WOW

  Sundby Marlins, alias SSF’s WOW-hold, ved det sidste stævne i Sejlsportsligaens 2. division

  Kære SSF’er
  Om lidt over to uger får vi besøg af en masse kapsejlende kvinder, og der kommer til at være gang i havnen. Der er 18 kvindehold tilmeldt WOW, heriblandt vores eget hold.
  Det hele er, som vi plejer, henlagt til Det Maritime Ungdomshus, som jo er skabt til denne type arrangementer.

  Der vil være en masse aktivitet i weekenden den 21.-22.-23. september, og jeg vil opfordre jer til at kigge forbi for at opleve stemningen. Det vil være muligt at købe lidt mad fra Howes foodvogn lørdag og søndag, og en vand, øl eller kaffe. Der vil være speaker på stævnet, musik og masser af action.

  Skulle du have lyst til eventuelt at bage en kage, til sejlerne, som uden tvivl elsker kage, så vil vi tage imod dette med kyshånd; alle slags kager vil være mere end velkomne. Så hjælp os med en kage og kig forbi, så giver vi kaffen til den.

  Lad os igen vise at Sundby Sejlforening er i stand til at afholde sejlsportsstævne, så sejlerne, når de tager herfra, glæder sig til at komme tilbage en anden gang.

  Kom ned og hep på vores eget WOW pigehold, som har trænet frem mod dette. Eller kom ned og se de stærkeste sejlerpiger fra Danmark, tidligere olympiske medaljevindere og deltagere, nogle af de bedste matchracesejlere i verden, tidligere VM-medaljetagere og -deltagere, og 8 udenlandske stærke hold som kommer for at tage kampen op mod vore danske sejlerpiger.

  Vel mødt til sejlsport i verdensklasse den 22.-23. september i SSF – og husk at tage kage med!

  Tonny Pedersen
  Kapsejladsleder