Tilmelding til sejlerskolen 2018

dsc_6310

Der er meget få pladser tilbage på sejlerskolen, hvis man ønsker at sejle i sejlbåd. Der er stadig ledige pladser i motorbåd. Man kan godt tilmelde sig sejlads i sejlbåd, men vær opmærksom på at der bliver oprettet en venteliste til de ledige pladser. Der vil blive oprettet flere sejlbådshold, hvis der opstår mulighed for det.

Du tilmelder dig sejlerskolen ved at udfylde og indsende skemaet herunder.

Vær opmærksom på, at sejlbådshold sejler mandag, tirsdag og onsdag. Motorbådshold sejler mandag og onsdag.

Elever, der har deltaget på SSF’s sejlerskole en sæson og/eller har deltaget i SSF’s kursus i navigation (den teoretiske del af Duelighedsprøven) har førsteprioritet til sæsonens sejlads.

Kurset er vederlagsfrit, men det er en forudsætning for tilmeldingen, at man er medlem af SSF.

Du skal selv sørge for personligt udstyr til sejladsen:

• Redningsvest er obligatorisk; uden den ingen sejlads.
    • Skridsikre sko/gummistøvler og fornuftig beklædning (dvs. vind-/vandtæt og varmt) er nødvendigt, da sejlsæsonen starter i det tidlige forår og afsluttes i efteråret.

OBS!
    SSF gør opmærksom på, at deltagelse på sejlerskolen er på eget ansvar.
    Alle elever skal være dækket af en ansvarsforsikring (er normalt indeholdt i en familie/indboforsikring).
    SSF’s forsikring dækker ikke personskade på elever.
    Det tilrådes derfor elever at tegne en fritids-ulykkesforsikring.

Husk at udfylde alle felter, der er markeret med *

Medlemsnummer*
    Fulde navn*
    Postnummer og by*
    Fødselsdag

Skriv datoen som dd/mm/åååå - eller brug kalenderikonet.

Har du bestået den teoretiske del?*
    Ønsker at gå til prøve i*
    Sejldag*
    Alternativ sejldag*