,

Amager Øst Lokaludvalg overrækker Frivilligprisen 2021 til SSF

Frivilligprisen 2021

Ved en lille ceremoni d. 25/11 fik SSF overrakt Amager Øst Lokaludvalgs Frivilligpris 2021. Det var samtidig tiende gang at prisen blev uddelt, og med prisen fulgte 25.000kr og for første gang – en fin glasmosaik af kunstneren Pia Mortensen.

Begrundelsen for valget af SSF kan læses herunder:

”Sundby Sejlforening har i snart 100 år givet bydelens borgere adgang til sejlsport. Foreningen er en af Danmarks største og har fastholdt et stort frivilligt engagement og rummelighed i en tid, hvor adgang til vandet er blevet stadig mere eksklusiv. Der er mulighed for billigt medlemskab for unge og med cirka 30 frivillige instruktører, kan også medlemmer uden forudsætninger og sejlbåd lære både praktisk og teoretisk navigation og sejlads.

Derudover er Sejlforeningen omdrejningspunkt for flere konkurrencer, hvor frivillige er med til at skabe rammerne for stævner af høj klasse, som giver oplevelser til resten af bydelen. Samlet set er det komiteens vurdering, at Sundby Sejlforening spiller en vigtig rolle i lokalsamfundet ikke mindst takket være et stort frivilligt arbejde fra medlemmerne.”