Athos, Porthos & Aramis

-154381557661B91F54“Tilfældigvis så jeg billedet af ARAMIS på den hjemmeside der hedder traebaade.blogspot.dk og blev SÅ glad, da det gik op for mig, hvor fin stand den stadig er i.
Jeg er datter af den første ejer Rigger Svend Olsen, og min far var i et team bestående af bådebygger Godtfred Jørgensen og tømrer Folmer Nielsen. De tre venner byggede 3 både og kaldte dem Athos, Porthos og Aramis, og da de var færdige med bådene, trak de lod om dem. Ingen af dem måtte jo favorisere sin egen båd under byggeriet. De byggede forresten først et værksted, hvor de kunne stå og bygge bådene og min mor fik et lille ishus på grunden, hvor hun tjente penge til sejlene til min fars båd. 3 lange år var de i gang i alle week-ends, ferier og alle aftener!!! Pengene var ikke store, og det var en stor dag da vi havde søsætning. På billedet ser I min far og mor. De havde heldigvis mange gode år med Aramis før min far blev for syg til at sejle den, og de boede i den i SSF næsten hver sommer.
Jeg fik næsten en klump i halsen da jeg så det dejlige billede af Aramis – det er jo mange år siden. Jeg er selv en gammel kone på 83!!!! men der er jo noget ved sådan nogle gamle sejlskibe!!!!”

Mange hilsener fra riggerens datter
Inger

Herunder Aramis med de stolte ejere i 2007. Nu arbejder de i udlandet, og det smukke skiv er solgt til en ny, samvittighedsfuld ejer.

Og-så-skal-hun-endelig-i-vandet---April-2007