Drift og administration af havn og forening

Ændringer til medlemmers kontaktinformationer

Ændringer til medlemmers adresse, tlf. eller mobilnr., e-mailadresse, eller hvis der skal ændres ved abonnementer, skal meddeles via e-mail til SSF Kontoret på: ssf@sundby-sejlforening.dk

SSF kontakter normalt medlemmer via e-mail eller evt. pr. telefon, så det er vigtigt at foreningen har de rigtige kontaktinformationer registreret i vores medlemsregister.

SSF fakturerer via Mastercard BetalingsService, så det er også vigtigt, at vi har den rigtige adresse i vores medlemsregister.

Vi opfordrer alle medlemmer til at tilmelde betalinger fra SSF til BetalingsService i Netbanken, da det er billigere og nemmere for foreningen i stedet for at fremsende girokort.

Til at varetage driften af havn og forening har SSF ansat følgende medarbejdere:

Erik SchmidtHavnechef
    Erik Schmidt