Foreningsdagen 2021

Kalender for:
    Tid: 02. maj. 2021 - 09:00 - 16:00

Vi har brug for dig!

Allerede søndag den 2. maj er der en enestående mulighed for at bidrage til vedligeholdelse og forskønnelse af vores forening, og samtidig møde andre medlemmer med det sociale i højsædet!

Det er nemlig den dag årets ”Foreningsdag” afholdes. Vi starter med fælles morgenmad kl. 9,00 i det store hvide telt ”Skoleteltet” nær Strandvejen på Søndre Plads, hvorefter dagens mange opgaver fordeles og vi starter i arbejdshold (lavet efter de fremmødtes ønsker). Frokost til medbragt mad.

Havneudvalget har selvfølgelig mange bud på opgaver, der skal udføres, men dit forslag er måske vigtigere! Det kan jo være noget, som virker irriterende og skæmmende, som ikke er med i planerne. Dine ønsker er også vigtige af hensyn til indkøb af materialer.

De gældende coronaregler tillader en foreningsaktivitet på op til 50 personer! Du skal derfor snarest melde dig til dagen, så vi er sikre på ikke at overskride denne grænse.

Skriv dine ønsker og tilmeld dig til: havneudvalg@sundby-sejlforening.dk  mærket foreningsdag.

Vi undskylder den sene udmelding, men der har jo været usikkerhed om, hvorvidt vi kunne holde dagen.

På gensyn
    Havneudvalget