Have nr. 10 på Søndre er ledig

have10Nu har du muligheden for at søge en have midt i den hyggelige Sundby Sejlforening, tæt på det maritime liv i havnen. Haven er beliggende i et dejligt roligt hjørne med indgang fra Søndre Plads ved det gamle skoletelt og stadigvæk tæt på klubhuset. Endvidere har du indkøb, metro og Amager Strandparks mange muligheder inden for kort afstand.

Haven
Have nr. 10 er fra 1923 og fremstår med masser af muligheder for de grønne fingre. Kun fantasien sætter grænser. Haven ligger ugenert og charmerende omkranset af ældre skure, den velfungerende sejlforening vedligeholder løbende området. Bad og toiletfaciliteter fremstår med nye radiatorer, ligesom moler, pæle og klubhusets indgangsparti  er nyrenoverede. Yderligere har man mulighed for at låne den nyistandsatte skipperstue.

Denne perle af en have ligger tæt på strand og med mulighed for at benytte sejlforeningens grill til hyggelige sommeraftner i det grønne. Alt i alt en fantastisk have med super attraktiv beliggenhed! Skal ses!

Hele herligheden kan lejes af Sundby Sejlforening for ca. 2000 kr. pr. år. Haven kan søges af alle A-medlemmer af Sundby Sejlforening og tildeles den ansøger, der har været medlem længst tid.

OBS!
Havneudvalget skal have din ansøgning senest den 13. marts 2016.

14.03.16
Det er ikke længere muligt at søge, da fristen er overskredet. Skemaet er derfor ikke tilgængeligt.