Kom med i SSF’s Lystfiskerlaug

Lystfisker på havet

Lauget udgøres pt. af cirka 20 bådejere her fra SSF, alle med interesse og passion for lystfiskeri. Hvis der skulle være flere her i SSF, der brænder for lystfiskeri, og som synes vores lille sammenslutning lyder interessant, så er man velkommen til at være med.

Kontakt Tony Olsen på tlf.: 40509801, han er vores koordinator og bestyrer af vores mailingliste.

Forhåbentlig er corona-situationen nu sådan, at vi kan sætte gang i nogle af de aktiviteter, vi har talt om i vores lystfiskerkreds.

Vi afholder laugsaften hver den første torsdag i måneden. Her drøfter vi fremtidige aktiviteter, snakker lystfiskeri og hygger generelt. Vi mødes i Kajakhuset eller på Prampladsen på Nordre Mole.

Vi har en fiskekonkurrence i støbeskeen til afholdelse 19. juni. Konkurrencen vil blive annonceret her på hjemmesiden snarest. Desuden har vi planer om en form for fælles fiskeri i august, september, oktober efter makrel og sild. Tanken er, at disse fangster efterfølgende skal ind i røgovnen på Prampladsen på Nordre Mole. Og så har vi selvfølgelig SSF’s traditionelle fiskekonkurrence, som vi gerne vil afholde i september, eller i hvert fald inden SSF’s mere kuldskær sejlere tager deres både op for vinteren. Sidst på året har vi overvejelser om en trollingkonkurrence.

Længere ude i horisonten, i påsken 2022, har vi planer om at arrangere en tur til Bornholm, hvor programmet vil være trolling efter laks samt hygge.

På lystfiskerlaugets vegne

Kim Allan Jørgensen