Nu er det tid at sætte bådene i vandet

På trods af det kolde vejr i april måned er det alligevel lykkes for en hel del bådejere at få deres båd klargjort og søsat, og bådene begynder nu at fylde godt op i havnen.

Fartøjer med plads i havnen skal være søsat senest den 1. juni. I modsat fald skal medlemmet iht. SSF Reglement for Havnen inden denne dato skriftligt meddele havneudvalget, hvornår søsætning finder sted. Dette kan ske via en e-mail til havnen@sundby-sejlforening.dk

Havneudvalget og havnekontoret vil dog opfordre til, at du allerede nu giver besked, hvis du ikke kommer i vandet i år, således at SSF kan disponere over de ledige pladser til de mange medlemmer, der står på venteliste til en låneplads for den kommende sæson.

Husk også at der efter søsætning skal ryddes op på landpladsen, og hvis bådstativet/bukkene efterlades på pladsen, skal det/de mærkes tydeligt med ejerens medlemsnummer og fartøjets navn – og gerne også telefonnr. Bukke og klodser skal samles i den inderste ende af pladsen, og stiger skal fastlåses til bådstativet eller en buk. 

Der er mange medlemmer på venteliste til en bådplads, og vi vil derfor gerne kunne tilbyde nogle af disse medlemmer en sommerlandplads til deres trailerbåd. 

Ikke-afmærkede stativer/bukke kan blive fjernet for ejerens regning og risiko, som en del af den almindelige oprydning og soignering af pladsen.

Ubenyttet grej (stativer, bukke, klodser og andet) kan af havnemyndigheden forlanges flyttet.

Med ønsker om en god sæson for alle 😊

De bedste hilsener fra
Havnekontoret