Nyt havnereglement for Københavns Havn – 24-03-2021

Kære sejler/lystbådehavn/bådelaug

By & Havn offentliggør i dag det nye havnereglement for Københavns Havn. Havnereglementet er By & Havns værktøj til at regulere trafikken og skabe muligheder for forskellige aktiviteter i havnen, samtidigt med at sørge for at sikkerheden er i top. Det er også her du finder ordensregler, forbud mm. i havnen.

Efter en givtig dialogproces med havnens forskellige brugere, virksomheder, politiet mm. er vi nu klar til at offentliggøre den seneste version af reglementet.

Vi vil gerne sikre os at alle havnens brugere er bekendte med de gældende regler og muligheder i havnen. Derfor får I her reglementets væsentligste betydninger for sejlads for sejl i Københavns Havn.

Efter en forsøgsperiode med dispensation til mindre sejljoller gives Teglværkshavnen nu helt fri for sejlads for sejl.

Du kan læse de specifikke bestemmelser for sejlads for alle fartøjer under kapitel 3, og for fritidsfartøjer under kapitel 4, i havnereglementet.

Skulle du i øvrigt være interesseret, afholder vi i morgen, den 25. marts, kl. 19-21, virtuelt havneseminar med bl.a. det nye havnereglement, Lynetteholm og havnens sikkerhed på dagsordenen. Kig forbi – der kræves ikke tilmelding: https://www.facebook.com/events/483433633018889

Havnereglementet for Københavns Havn 2021