Nyt om DM for Nordisk Folkebåd 1-3 juli

Der er nu 14 dage til stævnet i Sundby, og planlægningen skrider fremad.
Der er Pt. 33 tilmeldte både, hvilket giver omtrent 100 deltagere.

Her lidt info om det praktiske:
Stævnedeltagerne skal ligge på Søndre mole mellem plads 38 og 67. Der er sendt mail ud til de berørte pladslejere om at søge andre pladser i havnen i perioden 30/06-04/07. Vi skal prøve at være behjælpelige med alternative pladser.
Der er også taget kontakt til de medlemmer, der skifter rundt mellem de grønne pladser om at de skal flytte til andre havne i perioden 27/6-04/07.

Der vil være mulighed for deltagerne at slå telt op plænen ved søndre mole og på græsset langs nordre mole. Campingvogne og autocampere vil blive parkeret på vejene fra restauranten og ned til skoleskurene mod vandet på søndre plads. Det er derfor ikke muligt at parkere på dette areal i perioden.

Der vil blive slået et mindre telt op i forlængelse af det nye græsareal ved skoleskure, dette areal vil blive brugt til moleøl og andre sociale arrangementer i forbindelse med stævnet, hvorfor dette areal er forbeholdt stævnet.

Vi vil gerne afholde et infomøde, for alle der har meldt sig som frivillig til stævnet. Dette vil være mandag d. 28/6 kl.1900 i skipperstuen.

Vi håber alle vil nyde et par gode stævnedage, og tage godt imod vores gæster udefra.

Hvis der er spørgsmål, så tag endelig kontakt til Havnechef Erik eller jesper Lorents. 
Havnechef@sundby-sejlforening.dk
Kapsejlads@sundby-sejlforening.dk

Kort over banerne:
bane 1
bane 2
bane 3

Practical info in english