Covid-19 restriktioner i SSF forlænget til 28. februar

På baggrund af myndighedernes skærpede restriktioner vedrørende covid-19, opfordrer Dansk Sejlunion alle klubber til at holde alle indendørs idrætsanlæg lukkede. I SSF følger vi opfordringen og det betyder, at vores klubhus og andre klublokaler holdes lukket foreløbig indtil 28. februar 2021.

Sejlaktiviteter udendørs kan fortsat gennemføres, hvis forsamlingsforbuddet på 5 personer overholdes.

Med henvisning til ovenstående har SSF’s bestyrelse besluttet at holde alle klublokaler for medlemmerne, herunder Skipperstuen, Fritidshuset og Kajakhuset lukkede for medlemmerne indtil videre til d. 28. februar 2021.

Ligeledes har bestyrelsen besluttet at suspendere tilmelding til vagtordningen til d. 28. februar 2021.

Kontoret i klubhuset, Havnekontoret og værkstederne er arbejdssteder for vores ansatte, og de er derfor ikke omfattet af lukningen. For at mindske faren for Covid-19 smitte, er havnekontoret dog lukket for fysisk besøg indtil videre frem til den 28. februar 2021.

Henvendelser til havnekontoret kan i perioden ske via e-mails til havnen@sundby-sejlforening.dk eller i den normale åbningstid på kontorets telefon: 3258 1424.

Bestyrelsen beklager det besvær, som følger med vores beslutning, men vi mener, at det er det eneste ansvarlige, vi kan gøre i den nuværende situation, hvor myndighederne anbefaler øgede restriktioner for at få kontrol med Corona virussen.

Med sejlerhilsen

Bestyrelsen /14-01-2021