Pinseturen til Raa 23.-25. maj 2015

pinse2015web-2-2

pinse2015web-2-3 pinse2015web-2

For tredje gang deltog Anne og jeg i SSFs traditionelle pinsetur til Råå.

For motor og sejl i fint vejr nåede vi næsten velkomstceremonien lørdag kl. 15 med en lille spids foran sejlklubbens hus ved den sydlige bro. Og som alle de andre gange blev vi modtaget af medlemmer af SSF, som vejledte med plads og snuppede fortøjninger.

Jeg husker endog fra første gang – da havde man tillige dækket bord til os og vi følte os voldsomt velkomne. Og dette på trods af, at vi med ”Albatros” har hjemhavn i Svanemøllehavnen og mest kommer i SSF i vinterhalvåret som ”vinteroplægger”. Dog lærer man gennem 45 års medlemskab de nærmeste bådejere at kende og fornemmer hurtigt et flot og formiddabelt sammenhold i SSF.

Deltagerantallet var vist godt 20 på det højeste ved søndagsfrokosten, men ved grillaftenen lørdag passede antallet præcist til sejlklubbens gamle klubhus ”Åkroken”, hvor vi fik arrangeret os alle ved et langt bord på tværs i klubhuset. Der blev grillet på livet løs på alle typer grill og ”vinet” tilpas medens kødet blev mørt. Ret hyggeligt, men det var en kold nat, hvor vi satte pris på varmen i Albatros.

Søndag, igen i fint vejr, havde vi rådighed over klubhuset ved den sydlige bro. P.g.a. kulturarrangementet til Sofiero (der var vist langt på cykel) var frokosten udskudt til kl. 15. Alle havde som sædvanlig medbragt det fornødne, men der blev også delt lidt ud til højre og venstre. Også aftenens bål på stranden, med masser af pandekager, forløb i bedste orden i solnedgangens skær.

Hjemturen mandag i noget vådt vejr er ikke noget særligt at snakke om – dog var vinden med.

Alt i alt – stor ros til arrangørerne og ildsjælene i SSF.

Venlig hilsen
A 945 Erik Andreasen
”Albatros”