Pinsetur til Raa

pinse2015web-2-2

SSF vil igen i år tage til Raa i pinsen, hvor vi sammen med Sejlklubben Lynetten har lånt Raa Segelsällskap’s store klubhus ”Råånocken”, som kan benyttes i pinsen 3., 4. og 5. juni.
Vi prøver at finde pladser til bådene i lystbådehavnens søndre bassiner. Sundby-sejlerne mødes som sædvanlig lørdag kl. 15 ved trappen til klubhuset for at planlægge aftenens program og byde hinanden velkommen. Vi bruger den store grill ved foden af trappen, og hvis vejret er godt, kan der dækkes op udenfor. Alle tager det med, de selv skal bruge.

Niels Peter og Charlotte vil som sædvanlig stå for det kulturelle indslag om søndagen. Vii mødes kl. 10 foran det store klubhus, hvor der startes med en morgenbitter.
Ved 14-tiden mødes vi ved Råånocken, hvor frokosten nydes ude eller inde, efter hvordan vejret arter sig.
Søndagen sluttes som sædvanlig med pandekagebagning på stranden. Der aftales, hvem der medbringer ingredienser til bagningen. Niels medbringer brænde og stegepander. Er der en troubadour iblandt medlemmerne, vil han/hun blive populær i solnedgangens skær.

Anden pinsedag sejler vi hjemad, i forhåbentligt godt vejr.

Kontakt
Kirsten Fraenkel vil i år tage sig af det praktiske og sammen med Niels og Charlotte i ”Fandango” være ansvarlige for nøgler m.m. Ring til Kirsten, hvis du har spørgsmål. Kirsten Fraenkel mobil nr.+45 2288 9208
Niels Peter Petersen mobil nr. +45 2366 0274

Husk at tage dit pas med!