Pinsetur til Raa

pinse2015web-2-2SSF’erne vil igen i år tage til Raa i pinsen. Raa Segelsällskap har lånt os deres lille klubhus ”Åkroken” ved broen i inderhavnen. Det kan benyttes lørdag, søndag og mandag.
Det er dog meningen, at vi vil lægge bådene i lystbådehavnens søndre bassiner, ved det store klubhus, hvor vi som sædvanlig mødes lørdag kl. 15.00 for at planlægge aftenens program og byde hinanden velkommen.
Grillen ved ”Åkroken” benyttes, og hvis vejret er godt, kan der dækkes op udenfor. Alle tager det med, hvad der skal bruges (Vi kan låne en trækvogn).
Niels Peter og Charlotte vil som sædvanlig stå for det kulturelle indslag om søndagen. Vi mødes klokken 10 foran det store klubhus, og starter dagen med en morgenbitter.
Ved ca. 14. tiden mødes vi til frokost, enten i ”Åkroken” eller foran det store klubhus Råånocken, efter hvordan vejret arter sig.
Søndagen sluttes som sædvanlig med bagning af pandekager på stranden. Det aftales, hvem der medbringer ingredienser til bagningen. Niels medbringer brænde og stegepander. Er der en troubadour iblandt medlemmerne, vil man blive populær i solnedgangens skær.
2’den pinsedag sejler vi hjemad, i forhåbentligt godt vejr.
Kirsten Fraenkel i båden ”Mizar”vil i år tage sig af det praktiske og sammen med Niels og Charlotte i ”Fandango” være ansvarlige for nøgler m.m. Ring til Kirsten, hvis du har spørgsmål.

Kirsten Fraenkel mobil nr.+45 2288 9208
Niels Peter Petersen mobil nr. +45 2366 0274

P.S.: Husk pas, kørekort eller anden valid billed ID!