SSF er med i ’ØRESUND SAMMEN – hver for sig’ lørdag, den 13. juni

Logo Øresund sammen - hver for sigSammen med sejlere fra 42 andre sejlklubber i Øresundsregionen er vi med til at markere samhørighed og glæden ved at sejle sammen – hver for sig.

Det foregår lørdag, den 13. juni mellem kl. 12-14. Bådene skal runde Bøje 1 (Kongebøjen) i Københavns Havn, ud for den lille Havfrue, og vi sejler derefter retur til SSF.

Vi sejler fra SSF kl. 11:30 i en fælles eskadresejlads (der bliver evt. én for motorbåde og én for sejlbåde under sejl, det vil vi informere om senere). ’Bollen’ fører SSF’s eskadre an med Bent Knudsen som skipper og en stor SSF-stander i flagmasten.

Husk DS-stander 
Alle SSF både skal føre DS-stander under vores egen SSF-stander (eller evt. kun DS-standeren, hvis båden fører vores stander som klistermærke). Hvis du ikke allerede har fået en DS-stander, kan du hente den i Skipperstuen lørdag, den 13. juni, fra kl. 10.00 til 11:00.

Tilmelding er ikke påkrævet, men du er velkommen til at tilmelde dig arrangementet i vores Facebook-gruppe, så vi får en indikation på, hvor mange der vil deltage.

Læs invitation fra KDY, der er initiativtager til eskadresejladsen >>
Læs om arrangementet og meld dig til på Facebook >>
Se sejladsbeskrivelse med kort >>

Sejlere fejrer samhørighed og sammenhold
Formålet er at fejre samhørigheden efter en svær Corona-tid og sende et signal om, at vi har en fantastisk sport til fælles. 

Arrangementet gennemføres med respekt for regler og retningslinjer i forhold til forsamlingsforbud og Corona. Der er ikke tale om en kapsejlads, men om en sejlads, der fejrer fællesskabet og sejlsporten som en unik måde at være sammen på. Vi kan derfor ikke samles i foreningen før eller efter sejladsen, men alene markere vores fællesskab på vandet.

SSF Bestyrelse opfordrer alle medlemmer med både til at deltage, både motor- og sejlbåde, så vi kan markere os som en stor sejlforening med et rigtig godt sammenhold!

Sejladsen støttes af sponsorer og vil donere et overskud til svage og ældre, som er blevet særligt isoleret under Corona-krisen.

Eventuelle interesserede sponsorer, der vil donere og synliggøres i forhold til arrangementet, kan henvende sig til vores havnechef på ssf@sundby-sejlforening.dk.

Med sejlerhilsen
SSF Bestyrelse