Tibbe Tit vinder Folkebådenes Guld Pokal

Brian Frisendahl, Michael Empacher & Claus Nygaard i Tibbe Tit kaster glans over SSF, igen. De vandt det eneste stævne, de har sejlet i år, Folkebådenes Guld Pokal, der i år blev sejlet i Kerteminde den 29. juli – 2. august og  betragtes som folkebådenes uofficielle VM.

696e15b7e0

Det er folkebådenes mest prestigefyldte stævne, med i år 52 både fra seks nationer, så du kan være helt sikker på, der ikke bliver givet ved dørene!
Danske besætninger har vundet Gold Cup ialt 42 gange, tyskerne 9 gange og et enkelt år vandt en svensk båd. Af de danske sejre tegner Kerteminde Sejlklub sig for broderparten.
Tibbe Tit vandt med en første plads, en andenplads, to tredjepladser, en ottendeplads og en tyvstart. Vinden under stævnet var fra 2-3 m/s op til omkring 14 m/s, så drengene har ikke kedet sig.
Ditte Andreasen var også med i ‘Gisti’ sammen med Anders Jonas Pedersen og Eric Kaiser. Det blev til 42, 38, 36, 46, 18, 35 og totalt en 41. plads, som man heller ikke får foræret i dét selskab.
Brian har lovet at skrive lidt om sejren og stævnet til vores website. Men først byder traditionen at drengene drikker champagne af den kostbare gyldne pokal sammen med sidste års vindere.

Imens kan du se resultatlisten og en hulens masse billeder på MinBaad.dk