Ungdom på weekendtur

IMG_0099 IMG_0106 IMG_0108 IMG_0116

Vintersæsonen blev genoptaget med weekendturen den 26. til 28. januar 2018. Tilmeldingerne var begrænsede, så det blev en eksklusiv gruppe af piger, der tog afsted fra parkeringspladsen ved SSF fredag aften ved 18-tiden.
Det følgende er sammensat af skriverier af Hanna, Katja, Sofia og Viktoria.

Vi kørte til Søren og Lenas sommerhus og pakkede ud. Så satte vi os i sofaen og så X-Faktor og Søren så håndbold. Vi spiste masser af slik og chips og så også en meget dårlig film.

Vi stod tidligt op og spiste morgenmad og gik en tur på 11,5 km. På turen så vi køer, heste og høns. Da vi kom hjem, spiste vi frokost og grinede rigtig meget, fordi Viktoria pludselig begyndte at grine helt vildt og hun smittede os andre. Vi tror, at det var hamburgerryggen, hun spiste. Hun blev ved og ved og det tog lang tid at spise, når man grinte så meget. Men vi trænede vores mavemuskler og det er jo godt (når man sejler jolle). Så der var ikke så mange, der spiste hamburgerryg bagefter. Bagefter gik vi ud og fløj med drage (træningskite). Vi gik ind og spillede kort og brætspil og fik kage. Så var klokken blevet så mange, at det var tid til aftensmad. Efter aftensmad (lasagne) gik vi en tur, denne gang var det bare i mørke og ikke en lang tur. Da vi kom hjem igen, så vi en film og så var det næsten sovetid.

Søndag stod vi med lidt besvær op lidt over otte. Men vi så en film Peter Pan, mens vi spiste morgenmad. Efter filmen og maden gik vi ud og fløj med dragen, men det var lidt sværer at flyve med den, fordi det blæste rimeligt meget. Så gik vi en tur langs vandet. Så gik vi tilbage til sommerhuset, spillede kort og spiste frokost, spillede kort igen og spiste kage. Vi spillede 3×3 og 31 og lagde kabale.

Ved firetiden søndag var vi tilbage på parkeringspladsen, hvor en gruppe trætte piger og trænere sagde tak for denne gang.