Ungdoms-afdelingen er åben for nye medlemmer

Vi er glade for at annoncere, at vores ungdomsafdeling nu har åbent for tilmeldinger af nye sejlere i alderen 8 til 15 år! Dette er en fantastisk mulighed for børn og unge i vores nærmiljø til at udforske sejlsportens verden og lære nye færdigheder.

Vi vil gerne opfordre forældre til at tilmelde deres børn til dette sjove og udfordrende program, hvor de vil lære sejladsens grundlæggende teknikker og principper. Vores dygtige instruktører vil guide dem gennem træningsøvelser, der vil styrke deres sejlerfærdigheder og hjælpe dem med at udvikle tillid og selvstændighed.

Sejlsport er mere end bare en hobby – det er også en dannelsesrejse, der lærer børnene at arbejde sammen som et team og at have respekt for naturen og havet. Dette er værdier, som vi ønsker at videregive til den yngre generation.

Tilmeldinger er nu åbne, så skynd dig at sende en forespørgsel for dit barn til vores ungdomsafdeling og blive en del af vores sejlerfællesskab. Udfyld formen på vores hjemmeside ved at klikke på dette link, hvorefter vores ungdomsleder tager kontakt. Vi ser frem til at møde vores nye sejlere og byde dem velkommen ombord!

De bedste sejler-hilsner,

Janus Niclasen

Ungdomsleder