Vis mig dit skur…

skuret_webVores gamle skure er en vigtig del af det særlige miljø, der er i Sundby Sejlforening.
Tænk hvis vi havde billeder af bedstefars lille værksted, da han lige var flyttet ind i det nybyggede paradis med bøtter & værktøj!

Gennem årene har jeg taget mange stemningsfulde billeder af skurene udefra. Nu vil jeg gerne vise, hvordan der ser ud inde bag de sorte, solsprukne brædder. Både det fine, velorganiserede og kaos… Der er ganske vist ikke meget plads (alt for lidt, synes enhver bådejer…), men med lidt digital teknik kan man nogenlunde nemt knappe 12-15 enkeltbilleder sammen til ét, som måske ser lidt spøjst ud, men fortæller en masse historier.

Giv mig et ring, eller tag fat i mig, når jeg kommer forbi.

_PeterSpars_skur_2 _PeterSpars_skur Farmen SkilteOle_aut

Williams_2-2 Untitled_Panorama1

Passat_Frikadellen_web

DSCF0223ReneGordon

Herunder kan du se de gamle skure, der stod der, hvor Hanne & Ken har have. Jeg havde faktisk fået dem afsat til Den Gamle By i Århus, men desværre nåede pladsmanden at vælte ét af dem, og så var der ikke længere interesse.

image005

Skure i Rassers gamle have på søndre mole

Skure i Rassers gamle have på søndre mole

image001